71
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα/ες
- αλεύρι 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- αυγά 3 τμχ
- σπορέλαιο 1 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 5 κσ
- βανίλια 0.25 κφτ κγ
- κανέλα -
- χυμός λεμονιού 3 σταγ
Υλικά Για τη βάση 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1/2 κούπα ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα 1 μικρό κουπάκι γιαούρτι στραγγιστό 3 μεγάλα αυγά 1 φλιτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1/4 κοφτό κουταλάκι βανίλια κανέλα για το πασπάλισμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr