120
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- σησαμέλαιο 240 ml
- σπορέλαιο 240 ml
- ζάχαρη 150 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 400 γρ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ζάχαρη 450 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 160 ml
Υλικά για: Πορτοκαλόπιτα Σιροπιαστή > Για την Πορτοκαλόπιτα 450 gr. φύλλο κρούστας 240 ml. σησαμέλαιο ή άλλο σπορέλαιο 150 gr. ζάχαρη κρυσταλλική 400 gr. γιαούρτι στραγγιστό 3 μεγάλα πορτοκάλια 4 αυγά 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder > Για το Σιρόπι 450 gr. ζάχαρη κρυσταλλική 400 ml. νερό 160 ml. χυμό πορτοκαλιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr