116
Υλικά
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- αραβοσιτέλαιο 1 φλ
- γιαούρτι 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά - ½ κιλό φύλλο κρούστας - 1 φλ.τσ. χυμός πορτοκάλι - 1 φλ.τσ. ζάχαρη - 1 φλ.τσ. αραβοσιτέλαιο - 1 γιαούρτι - 2 βανίλιες - 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ - Ξύσμα από 2 πορτοκάλια Για το σιρόπι - 1 φλ.τσ. νερό - 1 φλ.τσ. ζάχαρη - Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr