by admin

Πόσο καιρό διατηρούνται οι μπεζέδες και οι βάσεις για πάβλοβα;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ψημένη μαρέγκα περιέχει μόνο ασπράδια και ζάχαρη, επομένως διατηρείται για πολύ καιρό. Αυτό μας διευκολύνει όταν θέλουμε να κάνουμε μια συνταγή που χρειάζεται μαρεγκάκια ή δίσκους μαρέγκας (π.χ. για τούρτα ή για πάβλοβα), γιατί μπορούμε να ετοιμάσουμε και να ψήσουμε τις μαρέγκες από 1 μέρα έως 1 μήνα πριν συναρμολογήσουμε το γλυκό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: πάβλοβα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr