66
Υλικά
- γλυκοπατάτα 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- πιπέρι -
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
Ενας διαφορετικος πουρες, με την ιδιαιτερη γευση και το αρωμα της γλυκοπατατας.
Η κλασσικη προταση σερβιρισματος, ειναι ως συνοδευτικο σε ψητα ή βραστα κρεατικα και ιδιαιτερα χοιρινο ή κοτοπουλο, αλλα στεκεται ανετα και διπλα σε ψητα ψαρια, οπως ο σολωμος....
Η κλασσικη προταση σερβιρισματος, ειναι ως συνοδευτικο σε ψητα ή βραστα κρεατικα και ιδιαιτερα χοιρινο ή κοτοπουλο, αλλα στεκεται ανετα και διπλα σε ψητα ψαρια, οπως ο σολωμος....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com