194
Υλικά
- κουβερτούρα 300 γρ
- βούτυρο αγελάδος 160 γρ
- αυγά 11 τμχ
- ζάχαρη 350 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- γάλα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- βανίλια 1 κλων
Υλικά
Βάση
Βάση
300 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη
160 γρ. βούτυρο αγελάδας
4 αυγά
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Γέμιση
600 γρ. γάλα
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
150 γρ. ζάχαρη
7 αυγά
1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκος στη μέση
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr