by admin

«Πρασόρυζο» κοκκινιστό με τραχανά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

.Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρουμε τα πράσα για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σοταριστεί καλά και ο τραχανάς...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: πρασόρυζο, τραχανάς
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr