86
Βλέπεις μια γλυκύτατη πρασοτυρόπιτα που το χαρακτηριστικό της είναι πως δεν είναι ανακατεμένα τα πράσα με τα τυριά όπως γίνεται πάντα σε αυτού του είδους τις συνταγές, αλλά είναι βαλμένα σε στρώσεις. Το έμενταλ είναι ένα γλυκό τυρί κι επιλέχθηκε όχι τυχαία, καθώς έρχεται να δέσει με τη γλύκα των πράσων. Είναι μια πανεύκολη συνταγή, χωρίς σοταρίσματα και πολλά πολλά που σου υπόσχομαι θα σε αποζημιώσει όταν την φτιάξεις.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com