111
Το σημερινό μου απλό πιάτο είναι ένα κλασικό δείγμα του "Prosciutto e Melone" δηλαδή Προσούτο και Πεπόνι, το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε και στο δικό μας τραπέζι και όχι μόνον όταν ταξιδεύουμε στη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία.Απαραίτητο συνοδευτικό ένα prosecco, ένα ελαφρώς γλυκό, αφρώδες ιταλικό κρασί. Έχει ελαφρά φρουτώδη αρώματα, με ένα άγγιγμα γλυκύτητας, αλλά που εξακολουθεί να είναι πολύ δροσιστικό λόγω των φυσαλίδων.εργασία: 00h:10′χρόνος: 00h:10′πολύ εύκολο: 1/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es