by admin

Ψάρι Μαγιονέζα (Αθηναϊκή)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αυτό το « εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής» όπως αναφέρει ο γαστρονόμος φέρνει στο μυαλό την παλιά Αθήνα της δεκαετίας του ‘ 60 και του ’ 70. Αλλά και στα πολίτικα τραπεζώματα ήταν από τα πιάτα που πρωτοστατούσαν, γιατί πώς θα άρχιζε το γεύμα αν δεν υπήρχε πρώτα ένα βραστό ψάρι για την όρεξη; Με άλλα λόγια το ψάρι μαγιονέζα ΠΟΤΈ δεν ήταν απλή υπόθεση, αξίζει όμως να το ετοιμάζουμε μία στις τόσες χάριν του παλιού καλού καιρού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr