47
Υλικά
- λάδι 1 κσ
- κρεμμύδια 500 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- γάλα 500 ml
- φιλέτο ψαριού 700 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- πάπρικα 2 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 1 κσ
Υλικά - 1 κουτ. λάδι - 500 γρ. κρεμμύδια καθαρισμένα - 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη - 500 ml γάλα - 700 γρ. φιλέτα από άσπρο ψάρι - ξύσμα απο 1 λεμόνι - 2 κουτ. γλ. πάπρικα - 2 φύλλα δάφνης - 1 κουτ. βούτυρο - 1 κουτ. αλεύρι - μαϊντανός για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr