by admin

Ψάρι ψητό με λαδολέμονο μουστάρδας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η αλήθεια είναι ότι αν το ψάρι είναι φρέσκο και σωστά ψημένο, όσο πιο απλή η σάλτσα τόσο πιο καλά!

Αυτή εδώ είναι σ’ αυτήν τη λογική. Ένα λεμονόλαδο λίγο πιο πικάντικο. Οι αναλογίες της σύστασής του και η προσθήκη μουστάρδας και λίγου νερού το κάνουν λίγο πιο κρεμώδες μετά το χτύπημα και είναι πραγματικά μια ωραία δροσερή σάλτσα για το ψητό μας ψάρι. Στην ουσία πρόκειται για ένα γαλάκτωμα (για να χρησιμοποιήσω όρους χημείας) που εκτός από νοστιμιά έχει και πολύ ωραία υφή!

Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr