by gastronomos

Ψαρονέφρι με σάλτσα από ντοματάκια και πορτοκάλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ντομάτα μαζί με πορτοκάλι; Δοκιμάστε το και θα δείτε... Υλικά περίπου 800 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες 50 ml ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο μας αρέσει) 150 ml λευκό κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr