by gastronomos

Ψαρονέφρι με σάλτσα τσιμιτσούρι (chimichurri)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Συνταγή από διαγωνισμό του Γαστρονόμου Υλικά 1 κιλό ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους περίπου 1 εκ. 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι 1/4 φλιτζ. τσαγιού ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού αλάτι 2-3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 φρέσκο κρεμμυδάκι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: chimichurri, χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr