146
Υλικά
- ψαρονέφρι 400 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 1 φλ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
400 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 1 πιπεριά κόκκινη 2 σκελ. σκόρδο 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι κλασικό Kalamata Papadimitriou 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλ. ζωμό κότας ½ ματσ. μαϊντανό Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr