by admin

Ψητά μήλα τυλιχτά με σφολιάτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σερβίρονται ζεστά και είναι εξαιρετική ιδέα για επιδόρπιο.ΔιαδικασίαΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα μήλα. Με το ειδικό εργαλείο (αποπυρηνωτής) αφαιρούμε τον πυρήνα με τα κουκούτσια χωρίς να κόψουμε τα μήλα. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τη λευκή ζάχαρη με λίγη κανέλα και ελάχιστο γαρίφαλο. Με ένα πινέλο αλείφουμε καλά με το βούτυρο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: ψητά μήλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr