62
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λεβάντα 3 κγ
- καστανή ζάχαρη 2 κγ
- θυμάρι 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.75 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- χοιρινή μπριζόλα 2 τμχ
- χοιρινό φιλέτο 2 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κγ
- δαμάσκηνα 4 τμχ
Το κυριακάτικο μας γεύμα αυτή τη εβδομάδα θα έχει μια ξεχωριστή γεύση και πλούσιο άρωμα καθώς θα φτιάξουμε ψητές χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με λεβάντα και θυμάρι. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και για το μπάρμπεκιου!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr