by admin

Ψητό Αρνάκι Μαριναρισμένο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εμείς προτιμούμε να μαρινάρουμε πάντα καλά το αρνίσιο ή το κατσικίσιο κρέας, και να το ψήνουμε αργά στο φούρνο.Αυτή η συνταγή για μαρινάδα είναι φανταστική τόσο με το αρνίσιο όσο και με το κατσικίσιο κρέας.Καλύπτουμε καλά το αρνάκι με μαρινάδα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.Η συνταγή αυτή είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά της μαρινάδας με ένα σύρμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: αρνάκι στο φούρνο, αρνάκι ψητό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com