109
Υλικά
- σκόρδο 3 σκελ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- ρίγανη 1.5 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- ελαιόλαδο 2.5 κσ
- χοντρό αλάτι -
Εμείς προτιμούμε να μαρινάρουμε πάντα καλά το αρνίσιο ή το κατσικίσιο κρέας, και να το ψήνουμε αργά στο φούρνο.Αυτή η συνταγή για μαρινάδα είναι φανταστική τόσο με το αρνίσιο όσο και με το κατσικίσιο κρέας.Καλύπτουμε καλά το αρνάκι με μαρινάδα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.Η συνταγή αυτή είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά της μαρινάδας με ένα σύρμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com