96
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 1 κιλ
- ζωμός βοδινού 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- κρασί 1 φλ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες baby 1 κιλ
- πάπρικα 1 κσ
- έμενταλ 250 γρ
- κεφαλογραβιέρα 250 γρ
- ρεγκάτο 250 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- γάλα 150 γρ
1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι σπάγκος μαγειρικής Για τις πατάτες παπρικάζ: 1 κιλό πατάτες baby καθαρισμένες και
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr