by admin

Ψητό της κατσαρόλας και πατάτες παπρικάζ ογκρατέν ( Το Πρωινό 24.02.14)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι σπάγκος μαγειρικής Για τις πατάτες παπρικάζ: 1 κιλό πατάτες baby καθαρισμένες και
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr