154
Υλικά
- χοιρινό μπούτι 500 γρ
- μαύρη μπύρα 330 ml
- ελαιόλαδο 80 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- μέλι 2 κσ
- ξερά δαμάσκηνα 100 γρ
- μουστάρδα 2 κσ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- αλάτι 2 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- κόλιανδρο 3 κγ
Το χοιρινό μπούτι είναι πάρα πολύ γευστικό και ένα από τα δημοφιλέστερα κομμάτια για ψητό. Πολλές φορές όμως, τείνει να είναι αρκετά στεγνό, καθώς το κομμάτι αυτό του χοιρινού δεν έχει αρκετό λίπος.
Η συνταγή για ψητό χοιρινό που σας προτείνουμε εδώ, θα κάνει το κρέας τρυφερό και θα κρατήσει αρκετή από την υγρασία του:
Ψητό Χοιρινό με δαμάσκηνα, δενδρολίβανο και μαύρη μπύρα!
Η συνταγή για ψητό χοιρινό που σας προτείνουμε εδώ, θα κάνει το κρέας τρυφερό και θα κρατήσει αρκετή από την υγρασία του:
Ψητό Χοιρινό με δαμάσκηνα, δενδρολίβανο και μαύρη μπύρα!
Η βάση για αυτή τη συνταγή είναι η μαύρη μπύρα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε μπύρα Guinness. Μπορείτε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com