68
Υλικά
- ρύζι μπασμάτι 1.5 φλ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κουκουνάρι 2 κσ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.25 κγ
- κουρκουμάς 0.25 κγ
- βασιλικός 15 φύλλα
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
Η δηλωμένη προτίμησή μας στην ινδική κουζίνα μεταφράζεται μοιραία σε πολλές συνταγές από την τεράστια αυτή χώρα με την πλουσιότατη μαγειρική παράδοση. Σήμερα σειρά έχει μία ακόμα παρασκευή ρυζιού από την επαρχία Μαχαράστρα με γεύση λεμονιού και μπαχαρικών και με προσθήκη διάφορων λαχανικών που της δίνουν ξεχωριστό άρωμα. Ιδανικό συνοδευτικό για κρέατα ή ψάρια! ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com