90
Υλικά
- ανανάς 1 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- τζίντζερ 2 κσ
- λεμονόχορτο 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- λευκή σοκολάτα 180 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα 125 ml
- ζελατίνη 5 γρ
- γλυκόζη 1 κγ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- μάνγκο 200 γρ
- λάϊμ 2 τμχ
- μέλι 30 γρ
- τζίντζερ 1 κσ
1 ανανά 100 ml νερό 100 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 1 λέμονγκρας Φλούδες & χυμό από 1 λάιμ Φύλλα δυόσμου 180 γρ. λευκή σοκολάτα 200 ml Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 125 ml γάλα 5 γρ. ζελατίνες 1 κ.γ. γλυκόζη 1 λοβό βανίλιας Ξύσμα από 1 λάιμ 200 γρ. πουρέ μάνγκο Χυμό από 2 λάιμ 30 γρ. μέλι 1 κ.σ. χυμό από τζίντζερ Τριμμένο μπισκότο σοκολάτας Σμέουρα Φύλλα δυόσμου Παγωτό σοκολάτα Φρούτα του πάθους (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr