63
Υλικά
- αμύγδαλα 1 κούπα/ες
- δαμάσκηνα 1 κούπα/ες
- σιρόπι αγαύης 2.33 κσ
- κακάο 1 κγ
- καρυδέλαιο 3 κσ
- κάσιους 1 κούπα/ες
- μάνγκο 1.5 τμχ
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η χρήση των κάσιους. Τα αφήνεις σε νερό ένα βράδυ και μετά τα στραγγίζεις, τα πολτοποιείς στο μούλτι και έχεις πάρει μια κρέμα! Και αυτή είναι η βάση για ένα τύπου "cheesecake"! Επιπλέον χρησιμοποιώντας χουρμάδες ή δαμάσκηνα μπορείς να πάρεις κάτι γλυκό, χωρίς τη χρήση ζάχαρης. Και φυσικά χρησιμοποιώντας φυσικά σιρόπια όπως αγαύης, σφενδάμου ή έστω μέλι.
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com