138
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 4 κσ
- αλεύρι 1 ποτ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτ
- σπορέλαιο 1 ποτ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 3 τμχ
Ρεβανί θα φτιάξουμε σήμερα και όχι "ραβανί", το γνωστό λαχταριστό σιροπιαστό με την μοναδική ιδιότητα να είναι συγχρόνως και ένα απλό καθημερινό γλυκό αλλά και ένα εορταστικό γλύκισμα που κάνει όλους να ξερογλείφονται! Καινούρια συνταγή για μένα, απίστευτης ευκολίας και ταχύτητας που σπάει κάθε κατεστημένο απ΄όσα ήξερα μέχρι σήμερα...
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com