by admin

Ρεβανί με ινδοκάρυδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν στην Κρήτη λέμε ντόπιο βούτυρο εννοούμε στακοβούτυρο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της κρητικής συνταγής από τις άλλες για το συγκεκριμένο γλυκό. Εν τούτοις, ακόμη και στην Κρήτη, το φτιάχνουμε πια με άλλα βούτυρα καλής ποιότητας , συνήθως αιγοπρόβειου γάλακτος, δηλαδή τύπου Κερκύρας.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com