by admin 20/12/2021 78 Ρεβανί με σιρόπι τσαγιού Παρλιάρου No ratings yet (1) Κλείσιμο Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Please login Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή ραβανί Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια με 40 γρ. από τη μετρημένη ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Διάβασε τη συνταγή στο el-gr.facebook.com Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά Περισσότερες συνταγές: ραβανί Συνταγή από Παρλιάρος Αντιμετώπισες πρόβλημα; Search Περισσότερες... Σχετικές συνταγές Search Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total}) Περισσότερες... Άλλες συνταγές από το el-gr.facebook.com