87
Υλικά
Ένα ορεκτικό που σίγουρα το συναντάμε σε διάφορες εκδοχές ανάλογα με το που θα το γευτούμε. Κάποια από τα νησιά μας φημίζονται για την παρασκευή τους (βλ. Σίφνος και Σάμος) που διαφέρει στα υλικά και τον τρόπο που τα χρησιμοποιούν. Έτσι μπορούμε να μιλάμε για ρεβυθοκεφτέδες με δυόσμο, με μαϊντανό, με πουρέ πατάτες και πολλές άλλες παραλλαγές. Μία από αυτές, πολύ νόστιμη, είναι και η παρακάτω με την προσθήκη άνηθου, φέτας και τριμμένης πατάτας
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net