66
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- ντοματίνια 400 γρ
- ελιές 30 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κάππαρη 2 κσ
- κουκουνάρι 4 κσ
- σουσάμι 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 180 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- λάϊμ 1 τμχ
- θυμάρι 2 κσ
- ρίγανη 2 κσ
500 γρ. ριγκατόνι 400 γρ. πολύχρωμα ντοματίνια 30 ελιές χωρίς κουκούτσι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. κάππαρη ξαλμυρισμένη 4 κ.σ. κουκουνάρι 2 κ.σ. σουσάμι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 180 γρ. βούτυρο Lurpak 2 σκελ. σκόρδο Ξύσμα από 1 λάιμ 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr