55
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- αλάτι 50 γρ
- σάλτσα ντομάτας 500 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- πιπέρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- κεφαλοτύρι 100 γρ
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. ριγκατόνι 5 λίτρα νερό 50 γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή χυμό εμπορίου 1 σκελίδα σκόρδο 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. πάπρικα καυτερή ½ κ.γ. κόλιανδρο σκόνη 1 κ.γ. ζάχαρη 1 πρέζα κανέλα ½ κ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr