55
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 500 γρ
- παντζάρια 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 5 κσ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- ρόκα -
- παρμεζάνα 4 κσ
- γαρίδες 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ούζο 1 σφην
- μαϊντανός 1 κσ
Ένα ριζότο κατακόκκινο, του πάθους με νοστιμιά απίστευτη! Ένα ριζότο που γαρνιρισμένο με τη ρόκα και τις μικρές, κομψές, μεθυσμένες γαριδούλες μετατρέπεται σε ένα πιάτο γκουρμέ, πλην όμως οικονομικό που δεν θα επιβαρύνει καθόλου τον ατομικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό. Ένα ριζότο που έχει κι άλλο πλεονέκτημα... αυτό της εύκολης παρασκευής που δεν αποζητά πολύ από τον χρόνο μας. Τόση νοστιμιά και ομορφιά σ' ένα πιάτο τόσο εύκολο και γρήγορο... αν δεν το έφτιαχνα δεν θα το πίστευα ούτε εγώ!!! Κι όμως ...έτσι ακριβώς είναι! ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com