61
Υλικά
- φέτα 250 γρ
- ανθότυρο 250 γρ
- δυόσμος 12 φύλλα
- δυόσμος 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- spring rolls 20 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ηλιέλαιο -
- μαρμελάδα δαμάσκηνο 200 ml
- ξύδι βαλσαμικό 1 σφην
- μπούκοβο 0.5 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
Από τον chef Άρη Χονδρό ,250 γρ. φέτα 250 γρ. ανθότυρο 12 φύλλα φρέσκου δυόσμου 1 κ.γ. δυόσμο ξερό 100 ml κρέμα γάλακτος 20 φύλλα για spring rolls...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr