55
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βανίλια 1 κγ
- αλεύρι 140 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 γρ
- βούτυρο 20 γρ
- ζάχαρη 20 γρ
- φράουλες 300 γρ
- crème fraiche 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
Φράουλες κατακόκκινες, αρωματικές, ζουμερές, γλυκές ή υπόξινες, απαλές, ευαίσθητες, προκλητικές! Αγαπημένο φρούτο των chefs αφού το χρώμα και η χυμώδης υφή τους είναι εντυπωσιακά και ακαταμάχητα. Ο τοπ συνδυασμός τους είναι, κατ΄εξοχήν, βουτηγμένες ωμές σε απαλή και γλυκιά κρέμα σαντιγύ. Εδώ περιβάλλουμε, φράουλες και σαντιγύ, με ένα αφράτο, απαλό και καλοψημένο παντεσπάνι, φτιαγμένο μόνο με αυγά, ζάχαρη κι αλεύρι. Κόβεται σε όμορφα στρογγυλά κομμάτια χωρίς να αφήνει ψίχουλα. Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es