90
Υλικά
- ρολό κοτόπουλο 1 τμχ
- λευκό κρασί 2 φλ
- μαραθόσπορος 1 κσ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- τζίντζερ -
- σκόρδο 2 σκελ
- μέλι 4 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τσακώνικες μελιτζάνες 3 τμχ
- ντοματίνια 8 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρόκα 0.5 ματσ.
- παρμεζάνα 50 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κουκουνάρι 30 γρ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κουκουνάρι 1 κσ
- ρόκα φύλλα
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο γεμιστό Ifantis 2 φλ. κρασί λευκό 1 κ.σ. μαραθόσπορο 1 καυτερή πιπερίτσα κόκκινη 6 εκ. πιπερόριζα 2 σκελ. σκόρδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr