133
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- πραλίνα 300 γρ
- πουράκια σοκολάτας 100 γρ
Υλικά Βάση 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. κορν φλάουρ Γέμιση 300 γρ. πραλίνα (εννοούμε το έτοιμο άλειμμα για το ψωμί που βρίσκουμε στο εμπόριο και όχι την γαλλική πραλίνα, που είναι μια κρέμα από καραμελωμένα φουντούκια) 100 γρ. πουράκια σοκολάτας, τριμμένα στο χέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr