136
Υλικά
- φύλλο κρούστας 12 φύλλα
- ταχίνι 500 γρ
- σησαμέλαιο 100 γρ
- καρύδια 200 γρ
- ζάχαρη 4 κσ
- γαρύφαλλο 1 κσ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 500 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μέλι 1 κγ
12 φύλλα κρούστας
500 γρ. ταχίνι
100 γρ. σησαμέλαιο + επιπλέον για το ταψί
200 γρ. καρύδια (ψίχα), τριμμένα στο μούλτι σε ψιλά κομμάτια
4 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. γαρίφαλο και κανέλα τριμμένα
Για το σιρόπι:
500 γρ. ταχίνι
100 γρ. σησαμέλαιο + επιπλέον για το ταψί
200 γρ. καρύδια (ψίχα), τριμμένα στο μούλτι σε ψιλά κομμάτια
4 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. γαρίφαλο και κανέλα τριμμένα
Για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
1 πορτοκάλι (ακέρωτο), τις φλούδες του
1 κ.γ. μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr