62
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- ζαμπόν 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 5 τμχ
- αρακάς 1 κουτί
- μαγιονέζα 200 ml
- crème fraiche 400 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μαύρο πιπέρι -
Υλικά: 4-5 μέτριες πατάτες βρασμένες με τη φλούδα 3 καρότα βρασμένα με τη φλούδα 250 γρ. ζαμπόν σε κομμάτι 2 αυγά 5 ολόκληρα σκληρά αγγουράκια τουρσί (σε βάζο και να μην είναι πολύ αλμυρά ή ξινά) 1 βάζο αρακά σε κονσέρβα 200 ml μαγιονέζα Provansal (από ρώσικο σούπερ μάρκετ) 400 γρ.Crème fraîche (κρεμ φρες) ή smetana (από ρώσσικο σούπερ μάρκετ) 1 πρέζα αλάτι λίγο μαύρο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com