56
Υλικά
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- ζάχαρη 80 γρ
- ρύζι γλασέ 100 γρ
- ινδοκάρυδο 2 κσ
- κορν φλάουρ 2.5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
Από μικρή λάτρευα το άρωμα του λεμονιού και αντιπαθούσα το γάλα που με υποχρέωναν να το πιώ με τα "χίλια ζόρια". Αλλά επειδή αγαπούσα και το ρύζι, πρόσθεταν αυτά το δύο αγαπημένα μου υλικά μέσα στο γάλα και μου έφτιαχναν ρυζόγαλο, αφού έτριβαν το ρύζι, για να μοιάζει περισσότερο με κρέμα! Έτσι, ξεγελασμένη, το αγάπησα και το συνηθίζω μέχρι τώρα....
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com