by admin

Ρυζόγαλο με Μαστίχα Χίου και Σάλτσα Φράουλας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα εύκολο και γευστικό σπιτικό γλυκάκι που τρώγεται ζεστό ή κρύο όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Είναι μια αγαπημένη πουτίγκα ρυζιού που συνηθίζεται σε πολλές χώρες γύρω από τη Μεσόγειο. Συνήθως αρωματίζεται με βανίλια, ροδόνερο, ξύσμα λεμονιού, και το κλασικό Πολίτικο με την αρωματικότατη Μαστίχα Χίου. Κάθε ένα από αυτά τα αρώματα το κάνει ξεχωριστό και νοστιμότατο.Το κλασικό του τελείωμα είναι με τριμμένη κανέλα. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε και ξηρούς καρπούς, σάλτσα ή γλυκό κουταλιού από φρούτα με λαμπερό κόκκινο χρώμα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: ρυζόγαλο, σάλτσα φράουλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com