67
Δυο πιάτα σήμερα, που όμως μπορούν να σερβιρισθούν και μόνα τους αν και το ένα συμπληρώνει απόλυτα το άλλο. Το ρυζότο Μιλανέζε παραδοσιακά μαγειρεύεται με ζωμό βοδινού, μεδούλι από κόκκαλο βοδινού, λαρδί (αντί για βούτυρο) και τριμμένο τυρί και αρωματίζεται και χρωματίζεται με σαφράν. Δεν του ταιριάζει κανένα άλλο ρύζι εκτός από το "αρμπόριο". Δεν είναι πολύπλοκο πιάτο απλώς θέλει λίγη υπομονή για να πετύχετε τη σωστή γεύση και υφή του ρυζιούΥλικά (για 4 άτομα):ρύζι αρμπόριο, μετρημένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net