161
Υλικά
- σαλάμι 120 γρ
- λάχανο 400 γρ
- καρότο 150 γρ
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- πορτοκάλια 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 40 ml
- χυμός πορτοκαλιού 30 ml
- ελαιόλαδο 120 ml
- μουστάρδα 1 κγ
- μέλι 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
120 γρ. σαλάμι Λευκάδος Ifantis 400 γρ. λάχανο 150 γρ. καρότο ½ ματσ. κόλιανδρο Φιλέτα απο 2 πορτοκάλια 40 ml χυμό λεμόνι 30 ml χυμό πορτοκάλι 120 ml ελαιόλαδο 1 κ.γ. μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou 1 κ.γ. μέλι Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr