121
Υλικά
- άνηθος 1 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κόκκινα φασόλια 0.5 φλ
- ντομάτα 1 τμχ
- αβοκάντο 0.5 τμχ
Είναι πολύ υγιεινό να συνδυάζουμε τα όσπρια και τους ξηρούς καρπούς στις πράσινες σαλάτες εφόσον μας εφοδιάζουν καθημερινά με τα πολύτιμα στοιχεία τους. Υλικά: μαρούλι 1 μικρό ματσάκι άνηθο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1/2 φλ. φασόλια κόκκινα 1 ντομάτα μέτρια ή μικρή 1/2 αβοκάντο λίγα καρύδια λάδι αλάτι ξύδι βαλσαμικό
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com