59
Υλικά
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- λάϊμ 3 τμχ
- γκρέιπφρουτ 1 τμχ
- μανταρίνι 2 τμχ
- σαγκουίνι 2 τμχ
- ρόκα 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μανούρι 200 γρ
- σουσάμι 1 κσ
- μαύρο σουσάμι 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 100 γρ
- μέλι 1 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
1 πορτοκάλι 1 λεμόνι 2 λάιμ 1 ροζ γκρέιπφρουτ 2 μανταρίνια 1 σαγκουίνι 100 γρ. ρόκα 2 κρεμμύδια φρέσκα 200 γρ. μανούρι 1 κ.σ. σουσάμι λευκό 1 κ.γ. σουσάμι μαύρο Αλάτι-πιπέρι 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό Χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ Xυμό & ξύσμα από 1 σαγκουίνι Χυμό από 1 λεμόνι 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. Λευκή Κρέμα Bαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata Papadimitriou Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr