125
Υλικά
- φακές 1 ποτ
- αλμύρα 2 ματσ.
- ανθότυρο γρ
- φέτα γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- χυμός λεμονιού 5 κσ
- μουστάρδα με μέλι 1 κσ
- παπαρουνόσπορος 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
υλικά 1 ποτήρι φακές μπελούγκα ( beluga ) 2 ποτήρια νερό 2 ματσάκια χόρτα αλμύρα φέτα ή ανθότυρο για το ντρέσινγκ 6 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κουταλιές χυμό λεμόνι 1 κουταλιά μουστάρδα με μέλι 1 κουταλάκι παπαρουνόσπορο 1 κουταλάκι ρίγανη
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com