130
Υλικά
- ρόκα 1 ματσ.
- προσούτο 4 φέτ
- σύκα 4 τμχ
- αγγουράκι 1 τμχ
- τυρί φέτα 100 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- χαρουπόμελο 1 κσ
- αλάτι -
Σε αυτή την συνταγή παντρεύεται η γλυκύτητα του σύκου και η μοναδική γεύση του προσούτο με την πικάντικη γεύση της φέτας και την ελαφρώς πικρή γεύση της ρόκας. Δοκιμάστε την και κάθε μπουκιά θα σας ενθουσιάσει και θα σας μυήσει σε ένα γευστικό ταξίδι!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr