110
Υλικά
- βίδες 250 γρ
- γαρίδες 12 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- ντοματίνια 8 τμχ
- μπρόκολο 0.5 τμχ
- αγγουράκι 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- λάϊμ 2 τμχ
- κόλιανδρο 30 γρ
- ταχίνι 20 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 70 ml
Υλικά 250 γρ. τριβερλάκι 10-12 μεγάλες γαρίδες, καθαρισμένες 1 μέτρια ρίζα φινόκιο 7-8 ντοματίνια 1/2 μπρόκολο 1 μικρό αγγουράκι 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά κίτρινη 1-2 λάιμ Αλάτι Πιπέρι Για το πέστο 30 gr. φύλλα κόλιανδρου 20 gr. Μακεδονικό Ταχίνι 2 σκελίδες σκόρδο 70 ml. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr