51
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματάκια 2 κονσέρβα
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μυρωδικά -
Εκανα το ραγού σαν παραλλαγή της βασικής σάλτσας με κιμά, μόνο που τώρα ψιλόκοψα το κρέας. Δοκιμάστε το ψιλοκομμένο κρέας αντί για κιμά, δίνει άλλη γεύση και άλλη υφή στο ίδιο φαγητό. Εφτιαξα πολύ, το μοίρασα σε μερίδες και το φύλαξα στην κατάψυξη. Κάθε φορά που είχα ξεμείνει από φαγητό ή από ενέργεια, είχα πάντα χορταστική λύση στον καταψύκτη μου....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr