202
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 280 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 160 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- λικέρ μαστίχα 30 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη 800 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Λικέρ μαστίχα 30γρ Βανίλια 2 (κάψουλες) Αμύγδαλα ασπρισμένα ολόκληρα για το σιρόπι 800γρ νερό 800γρ ζάχαρη 1 φλούδα πορτοκαλιού 1 φλούδες λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com