67
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 260 ml
- κακάο 30 γρ
- βούτυρο αγελάδος 40 γρ
- μέλι 1 κγ
- λικέρ πορτοκάλι 1 σφην
Πρόκειται για ένα must της σοκολάτας, που φτιάχνεται στο χέρι με κουβερτούρα και κακάο πρώτης ποιότητας, μία ιδέα φρέσκιας κρέμας γάλακτος και αρωματίζεται με την πιο μυρωδάτη πραγματική βανίλια, εκλεκτά ζαχαρωμένα φρούτα και χωρίς την προσθήκη ζωϊκού βούτυρου, αυγών και φυσικά συντηρητικών...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com