115
Υλικά
- σαρδέλες 1 κιλ
- ρίγανη 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- λευκό ξύδι 200 ml
- ελαιόλαδο 1 κσ
- χοντρό αλάτι 100 γρ
- πιπέρι 0.25 κγ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κγ
- χωριάτικο ψωμί 6 φέτ
- ηλιέλαιο 1 λτ
- μαντζουράνα 2 κγ
- λεμονοθύμαρο 2 κγ
1 κιλό φρέσκιες σαρδέλες 1 κ.γ. ρίγανη ξερή 1 κ.γ. ρίγανη φρέσκια 1 κ.γ. θυμάρι 200 ml λευκό ξίδι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 100 γρ. αλάτι χοντρό ¼ κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. κρέμα βαλσαμικού με λεμόνι & πορτοκάλι Kalamata Papadimitriou 5-6 φέτες χωριάτικο ψωμί (για το σερβίρισμα) 1 lt ηλιέλαιο 2 κ.γ. μαντζουράνα 2 κ.γ. λεμονοθύμαρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr