107
Υλικά
- πράσινες ελιές 200 γρ
- σκόρδο 6 σκελ
- κόλιανδρο 3 κλων
- κουκουνάρι 70 γρ
- ελαιόλαδο 400 ml
- wasabi -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σαρδέλες 600 γρ
- αμπελόφυλλα 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
για το PESTO ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΛΙΩΝ 200 γρ. πράσινες ελιές 6 σκελίδες σκόρδο 3 κλωναράκια Φρέσκο κόλιανδρο 70 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 400 ml ελαιόλαδο σκόνη wasabi αλάτι και πιπέρι για τις σαρδέλες 600 γρ. σαρδέλες 200 γρ. αμπελόφυλλα λίγο λάδι για την επάλειψη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr